#25

 

JAAAAAAAAAAAAAAAAARÅH! Vi vann fotbollsmatchen med 10-5, precis efter matchen firade jag det med en kexchoklad, smakade UNDERBART! Klasserna som varit här innan oss andra år har förlorat stort varenda gång, kändes riktigt bra att vinna! Roligt var det också, längesedan man spelade något seriöst.

 

Innan matchen var det tänkt att vi skulle ha lite träning/ uppvärmning men när vi kom till planen hade de stängt alla grindar fast det var kineser som spelade där inne. Det stod en vid ena grinden men hon vägrade att släppa in oss, kunde ingen engelska heller. Ringde Wei Wei som ringde en lärare och samtidigt kommer det en man med nyckel, men vi får fortfarande inte trots att vi bokat en plan. Till och med kineser innifrån som ville ut fick inte, vi kunde ju få för oss att smita in.. de tryckte igenom vattenflaskor till dom genom grinden! Total vägrade att öppna bara för vi skulle träna innan matchen! Efter en halvtimme kom Wei wei och fick åtminstonde värma upp lite innan...

 

Matchen gick bra för oss, kineserna hade ingen vidare taktik och de vågade inte riktigt gå på oss tjejer heller. Hehe efter andra halvlek tog kineserna in en svensk, sydamerikan och en spanjor till sitt lag för de själva inte var tillräkligt bra. Då fick vi lite mer motstånd men det räckte tyvärr inte så nu får de skämas lite till. De kommer säkert tuffa till sig till nästa år så att nästa gäng som kommer hit måste nog bli förvarnade om att vi vann. Förutom taktiken var kineserna snabba och uthålligare. Haha var en kines som var nästan lika lång som mig som nästan hoppade över mig, helt plötsligt försvann han, fattade inget!

 

Mina skor var inte de bästa att spela i, när jag skulle stanna eller vända fortsatte skon vidare så har fått "brännmärken" plus att det tryckte på högra stortåns nageln, den har blivit vackert blå så det blir sandaler resten av resan. Gör inget då vädret ska bli varmare nu, hade 20-25 grader under matchen..det var svettigt vill jag lova och det var gott med ljummet vatten!

 

 

Precis kommit hem från Shamrock, blev pasta med tomatsås denna gången! Nästan hela klassen var där och det skulle delas ut priser så det blev en Tequila Sunrise efter maten (lite mera juice så skulle den varit godare..) Lärde mig lite black jack och ett kortspel jag inte minns namnet på. Man man la ut fyra kort på bordet som tillsammans skulle bli 24 på något räknesätt. Lyckades vinna en gång med mina "mästerkunskaper" i matematik!

 

Är inte känslig mot vårdslös körning men taxin hem var inte att leka med..han kunde inte köra rakt utan vinglade hela tiden, växlade katastrofalt dåligt (ett under att bilen fortfarande rullar), gjorde rondellsvängar i korsningar fast det finns inga rondeller..stannade vid Wanda plaza vilket var helt fel men vi betalade och gick hem istället, han måste varit pårökt eller något. När han bromsade lyfte sätet i bak också, bilen kommer säkert ramla isär vilken dag som helst!

 

Ska bli skönt att sova och imorgon är vi lediga, då ska vi besöka Ningbos zoo och titta på pandorna! GODNATT

 


Kommentarer
Postat av: Lars

De'Ja..Grattis till segern!!! Måste va' extra kul när dom alltid har vunnet tidigare år.// Lars

2011-04-24 @ 10:04:47
Postat av: gunnel assi lindas farmor

Glad Påsk, Linda önskar farmor och Kasper. Du är fin på bilden.

2011-04-24 @ 10:27:03
Postat av: Lilli

Far: Thanks, Ja det känns lite extra kul!

Farmor & Kusin: Glad påsk till er! Tackar

2011-04-24 @ 12:54:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0