#3

Färdig packad och klar,tror jag, jo nu får det vara nog! väskan hamnade tillslut på 17kg. Kanske har med mig för mycket, eller?! haha nu börjar man tänka för mycket..dags att sova och låta det vara, jisses!
Godnatt! Blir nog ingen uppdatering i Stockholm, får se annars blir det när jag kommit fram till Kina =)
HARÉ

#2


48 timmar kvar och jag har inte panik än, har inte insett att jag snart kommer lämna allt i en hel månad?!
Katten däremot har limmat fast sig i mitt knä hon vet att jag ska iväg, om jag ställer mig upp nu sitter hon kvar (dock vill jag inte göra det då jag får rivmärken på låren..)
Hehe vad var det jag sa, började packa och tvätta igår kväll. Ingen panik, det är en hel dag kvar innan vi åker till Stockholm! ALLT finns i Kina så ingen idé att oroa sig att man glömt något, bara man är kreativ så löser sig det mesta vanligtvis (om det är den bästa lösningen kan diskuteras)
Kom på att jag måste köpa öronproppar till flyget, finns alltid folk som ska väsnas om man försöker sig på att sova. Det är lika bra att vara förberedd på det värsta för då blir det inte så farligt som man tänkt sig när det väl sker. Nu tog orden slut, ska snart iväg på lunch med Michelle, Mange & Victoria =)
HARÉ

#1

Om exakt tre veckor sitter vi på planet till Shanghai, mellan landning i Moskva också! Jag kommer inte förstå att jag ska till Kina fören jag står på flygplatsen..kommer nog bli super kul och spännande!!

Fixat-inför-Kina;
Visum
Giltigt pass
Vaccin
Försäkringsbevis?! Lilla kortet från försäkringen i alla fall..

känns som jag har med det viktigaste! Har börjat små fundera på packning men det blir inte något nerpackat fören helgen innan, om jag känner mig själv rätt blir det till att tvätta dagen innan Stockholm (Kanske för en gång skull lyckas att planera min packning bättre när det handlar om så pass många dagar..maybe!)


HARÉ

RSS 2.0