#10

"You are the light that's leading me to a place where I find peace "

 

NEE-HAO (Hej)

Förmiddagen har spenderats på yuyuan marknaden, grymt mycket folk! Haha jag & Hannah köpte oss varsin kinahatt, är bara ett måste om man har varit här..människorna glor dagligen men med den här hatten så granskade de en från topp till tå! Har glömt att berätta att vi blir fotograferade lite då och då tillsammans med kineserna och deras barn. Några fotograferade oss när vi satt och åt äpple på en bänk, kul att man kan glädja någon för roligt hade de i alla fall!

 

Även denna eftermiddag var vi i Puddong fast idag besökte vi Shanghai Ocean Aquarium, var väldigt mörkt där inne så var svårt att få till bra bilder men några lyckades bli skapliga. Solen skiner fast det blåser kallt men vi har lyckas få lite färg i ansiktena ändå. Mer sol, ja tack!!

 


Sista natten på det här hotellet, imorgon kommer skolan och då ska vi flytta några gator bort... kommer bli en del aktiviteter bl a. besöka teahus, Shanghai world expo, kaligrafi, laga kinesisk mat och prova på thai chi. Känns som det var igår vi landade, dagarna tycks gå fort..både positivt och negativt!

Jätte kul att se att så många följer min blogg, ännu roligare när man får kommenterar också :D
HARÉ GOTT

Kommentarer
Postat av: Lars

Nice fishes... sushi maybe...

2011-04-04 @ 22:43:24
Postat av: Lilli

Fishie fishie! Var inte lika imponerande som man trodde, vanliga akvariumfiskar de flesta och en del var inte ens dekorerade utan hade bara lite sand..stackars fisk!

2011-04-07 @ 14:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0