#29

Bussresan har inte alls gått som planerad idag när vi skulle besöka staden Hangzhou, på vägen dit var det en trafikolycka på motorvägen vilket ledde till en timmes bilkö.

 

Först påminde staden om ett mini Shanghai men när man kom närmare sjön (West lake) ändrades uppfattningen, det var skönt att komma iväg från centrumkaoset och få se lite natur. Dock var det mycket turister på en del ställen och de flesta vill att man ska vara med på bild så vi har varit lite kändisar idag också, om man hade tagit betalt varje gång hade vi kanske varit rika nu?!

 

På eftermiddagen kom en ordentlig regnskur och åska, kineserna flinade åt oss som sprang runt i shorts och regnjacka. Hemfärden blev framflyttad då några i klassen hade gått så långt ifrån att det tog över en timme att gå tillbaka. Hann i alla fall se en bra bit in på Casino royal (dubbad på kinesiska) och äta en påse jordgubbar i en varm buss. Det fick bli en ananas på pinne och en 'vårrulle med nudlar' till kvällsmat..

 

 

Torsdagen kommer inte alls bli lika äventyrlig, endast en promenad till Wanda plaza. Hela dagen kommer att gå åt till projektet då dead-line är på fredag.

 

Sheng ri kuai lè Christian :D

GODNATT


Kommentarer
Postat av: Christian

Vad betyder nu det där sista? :P

2011-04-28 @ 07:52:43
URL: http://Madland.se/
Postat av: Lilli

Grattis på kinesiska! :D

2011-04-28 @ 13:29:35
Postat av: Lars

Verkar ha'vart en trevlig utflykt i allafall. Vi får hoppas att det går bra med projektarbetet i morrn' Lycka till!!!! // Lars

2011-04-28 @ 18:04:48
Postat av: Lilli

Hangzhou var riktigt mysigt när man väl gick i parkerna. Tack far, det gick lugnt och smärtfritt! Återstår att se vem som 'vann', ska avslöjas på middagen ikväll..

2011-04-29 @ 05:56:48
Postat av: Christian

Det var vad jag gissade. :) Tack!

2011-04-30 @ 03:20:42
URL: http://ninjapixel.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0